## NORTH AMERICA CPC & PI CONFERENCE

Saturday February 12th 2022						
PST	CST	EST	Duration	Panel	Topic	Panelist
10:00 AM	12:00 PM	1:00 PM	15 minutes	Panel 1	Our Primary Purpose at Scale using Technology	Fred M Past Registrar, Area 49
10.15 414	12.1E DN4	1.1E DN4	15 main utas	Daniel 1	Podcasts at a Public Level	Daniel C PI Liaison Officer,
10:15 AIVI	12:15 PIVI	1:15 PW	15 minutes	Panei 1	Podcasts at a Public Level	East Lancashire Intergroup, England
10:30 AM	12:30 PM	1:30 PM	15 minutes	Panel 1	Social Media within the Traditions	Jan L Class B Trustee, Eastern Canada Region
10:45 AM	12:45 PM	1:45 PM	15 minutes	Panel 1	Anonymous Not Invisible	Peter F District PI/CPC Chair, Area 48
11:00 AM	1:00 PM	2:00 PM	15 minutes	Panel 1	Questions	
11:15 AM	1:15 PM	2:15 PM	30 minutes	BREAK		
PST	CST	EST	Duration	Panel	Topic	Panelist
11:45 AM	1:45 PM	2:45 PM	30 minutes	Panel 2	Working with Legal Professionals	Judge Flores - Past Class A Trustee
12:15 PM	2:15 PM	3:15 PM	30 minutes	Panel 2	Working with Healthcare Professionals	Dr. Mooney - Class A Trustee
12:45 PM	2:45 PM	3:45 PM	15 minutes	Panel 2	Questions	
1:15 PM	3:15 PM	4:15 PM	15 minutes	BREAK		
PST				Panel	Topic	Panelist
1:30 PM	3:30 PM	4:30 PM	15 minutes	Panel 3	Attraction rather than Promotion	Amy B CPC Coordinator, GSO
1:45 PM	3:45 PM	4:45 PM	15 minutes	Panel 3	Diversity and Inclusion	Irma V Class B Trustee, Western Canada Region
2:00 PM	4:00 PM	5:00 PM	15 minutes	Panel 3	7th Tradition and Carrying the Message	Betty G Member, Area 64
2:15 PM					Speaking at Non A.A. Meetings	Cate W Past Class B Trustee, Western Canada Region
2:30 PM	4:30 PM	5:30 PM	15 minutes	Panel 3	Questions	
Sunday February 13th 2022						
PST	CST	EST	Duration	Panel	Topic	Panelist
10:00 AM	12:00 PM	1:00 PM	30 minutes	Panel 4	A.A. and Faith Leaders- Working Together	Rev. Ewing - Past Class A Trustee
10:30 AM	12:30 PM	1:30 PM	30 minutes	Panel 4	Working with Traditional Media Outlets	Tim C Lead, National PI & CPC Working Group
11:00 AM	1:00 PM	2:00 PM	15 minutes	Panel 4	Questions	
11:15 AM	1:15 PM	2:15 PM	30 minutes	BREAK		
PST	CST	EST	Duration	Panel	Topic	Panelist
11:45 AM	1:45 PM	2:45 PM	1 hour	Panel 5	Ask it Basket	All Panelists

## Register Here Today!!